Miben lehetek a segítségére?

Milyen céllal vásárolna ingatlant?

Milyen típusú ingatlan érdekli?

Hol szeretne vásárolni?

Ingatlan mérete?

Szobák száma

Árkategória

Hitel

Kérem, adja meg adatait

Milyen típusú ingatlan szeretne eladni?

Hol található az eladó ingatlan?

Milyen méretű az ingatlan?

Szobák száma

Árkategória

Köszönöm üzenetét, hamarosan keresni fogom!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Eladó egy lenyűgöző luxus lakás Budapest szívében, amely ötvözi a történelmi építészet báját és a modern dizájn eleganciáját

Budapest szívében, a történelmi városközpont egyik legszebb részén található egy lenyűgöző luxus lakás, amely ötvözi a régi építészeti stílusok szépségét és a modern dizájn eleganciáját. Ez az ingatlan nem csupán egy otthon, hanem egy életstílus megtestesítője, ahol minden részlet a legmagasabb színvonalú kényelmet és luxust szolgálja. Az ingatlan elhelyezkedése kivételes, a lakás erkélyéről pedig közvetlen kilátás nyílik a Parlament impozáns épületére és a Duna kanyargó vizére.
Olv. idő:
2
perc
2024-09-16
Széll Emese
Luxusingatlan szakértő

Kiváló lokáció, történelmi környezet

A lakás Budapest 5. kerületében, a belváros szívében található, ahol a régi világ báját a modern infrastruktúra és a város pezsgése ötvözi. Az ingatlan közvetlen közelében elegáns éttermek, kávézók és luxusüzletek várják a látogatókat, miközben a közeli sétányok és parkok tökéletes helyet nyújtanak a kikapcsolódásra. A Parlament látványa az erkélyről egyszerre adja meg a hely szimbolikus értékét és a történelmi hangulatot, amely egyedivé teszi ezt az ingatlant a piacon.

Egyedi dizájn és kimagasló minőség

A lakás belső tereit egyedi dizájn és minőségi anyagok használata jellemzi. Minden helyiség harmonikusan ötvözi a klasszikus stílusú elemeket a modern, minimalista formákkal, így egy olyan tér jött létre, amely egyszerre elegáns és otthonos. Az enteriőr finom színek és exkluzív textíliák használatával teremt meg egy olyan atmoszférát, amely pihentető és inspiráló is egyben. A lakás minden négyzetmétere a legmagasabb minőséget képviseli, legyen szó a burkolatokról, a beépített bútorokról vagy az intelligens technológiai megoldásokról, amelyek még komfortosabbá teszik a mindennapokat.

Luxus felszereltség és modern technológia

Ez a luxus lakás nemcsak esztétikai szempontból kiemelkedő, hanem a legmodernebb technológiákat is alkalmazza. Az intelligens otthon rendszer segítségével minden funkció könnyen irányítható, a világítástól kezdve a fűtésen át a biztonsági rendszerekig. Az ingatlan teljesen felszerelt konyhával rendelkezik, amelyben a legkorszerűbb berendezések és eszközök találhatók meg, így a gasztronómiai élmények is garantáltak. Emellett a fürdőszobák prémium minőségű szaniterekkel és spa-szintű felszerelésekkel biztosítanak maximális kényelmet.

Értékálló befektetés, magas hozam

A budapesti ingatlanpiac az utóbbi években stabil növekedést mutatott, különösen a belvárosi luxus ingatlanok esetében, amelyek értéke folyamatosan emelkedik. Az ingatlan elhelyezkedése, kiváló felszereltsége és exkluzív kilátása révén nem csupán egy különleges otthon, hanem egy hosszú távon is értékálló befektetés. A lokáció vonzereje és az ingatlan minősége biztosítja, hogy a bérbeadásból származó hozam is kiemelkedő legyen, így a lakás nemcsak lakhatási, hanem befektetési szempontból is ideális választás.

Páratlan panoráma és elegancia

Az ingatlan egyik legkülönlegesebb jellemzője a lenyűgöző kilátás, amely az erkélyről nyílik a Parlamentre és a Dunára. A nap bármely szakában élvezhető panoráma páratlan élményt nyújt, mindegy, hogy egy reggeli kávéról vagy egy esti pohár bor mellett eltöltött pihenésről szól a fáma. Az elegancia és a luxus ebben az ingatlanban kéz a kézben jár, miközben a történelmi városrész varázslatos atmoszférája teszi igazán egyedivé ezt az otthont. További részletekért és megtekintési lehetőségért látogasson el a premiumingatlanok.com oldalra!

Széll Emese

prémium ügyfelek  
privát
ingatlanosa

Célom, hogy a hazai ingatlanbefektetőket és a leendő lakástulajdonosokat összekössem a számukra tökéletes ingatlannal, amiben minden perc boldogan telik majd, vagy jelentős megtérülést hoz. Abban hiszek, hogy az ügyfelek igényeinek gyors és reális felmérése az igazán hatékony munka alapköve, amivel mindenkinek segíthetek álomingatlant találni. Meggyőződésem, hogy fel kell ismerni, és gyorsan kell lereagálni az olykor váratlan lehetőségeket és helyzeteket. A végsőkig kitartó, kreatív, maximalista és céltudatos vagyok.
Szívesen állok rendelkezésére napközben a +36 70 343-8250 telefonszámon, vagy az info@premiumingatlanok.com illetve szell.emese@dh.hu címeken. Amennyiben Önnek kényelmesebb, töltse ki az alábbi igényfelmérő űrlapot, és visszahívom az
Ön által megjelölt időpontban: