Referenciák

Teljesített megbízások

1–12 termék, összesen 15 db

Ügyfelek

Számít a véleménye

Köszönöm ügyfeleim bizalmát és elismerését!
 • Nagyon szinpatikus, szereti munkáját, a szakmai tudása , hozzáállása példaértékű. Vérbeli ingatlanos, örülök, hogy ő foglalkozik az ingatlanom eladásával.

  M. Kft

  Ügyfél
 • Emese tökéletesen felmérte az igenyeimet, az általam keresett lakás paramétereit. Így rövid idő alatt megtalálta a számomra, azt amit kerestem. A következő vásárlásnál is őt keresem, és ajánlom ismerőseim, barátaim körében. Köszönöm a gyors és precíz munkáját!

  J. Tibor

  Ügyfél
 • Ez úton is köszönjük a családommal Emesének és kollégainak a munkát! EMESE, az általunk megszerzett bizalomra rászolgált hiszen gyors és hatékony munkának köszönhetően, fejfájás nélkül, túl vagyunk a lakáscserén.

  V. Lakatos

  Ügyfél
 • Kitartó, lelkiismeretes, együttérző, végtelen erővel és türelemmel rendelkező ember. Hatalmas megoldó képességgel rendelkezik. Köszönjük hogy ő lehet az értékesítőnk!

  T. Kft.

  Ügyfél
 • Kiváló együttműködés, rugalmas hozzáállás és segítőszándék. Köszönöm!

  K. Vera

  Ügyfél
 • Szeretném megköszönni Széll Emese kiváló munkáját ami nyomán idén februárban sikerült vennem egy penthouse lakást, és eladnom Emese segítségével négy munkanap alatt a vírus járvány közepette az Izabella utcai lakásomat. Kiváló, karakán, és rátermett értékesítő, aki 100%-ban tisztában van a szakma minden csínjával-bínjával. Ajánlani sem tudnék jobb értékesítőt más számára, csillagos ötösre értékelem a munkáját, és remélem, hogy a jövőben is együtt tudok vele dolgozni ha vásárolnék, vagy eladnék még ingatlanokat.

  W. Tamás

  Ügyfél
 • Remek ,Kiváló , Emberi , Megnyerő , Kedves , az ingatlan értékesítésen munkálkodik keresi a legjobb megoldást.

  F. Imre

  Ügyfél
 • Nagyon kedves és közvetlen. A megtekintett ingatlanról, és annak környezetéről mindent tud, érződik hogy felkészült szakember. Minden kérdésre válaszolt, de megszervezte azt is hogy az építési vállalkozó is ott legyen, ilyen módon még részletesebben megismerhettük az ingatlan építésével kapcsolatos információkat.

  B. Lajos

  Ügyfél
 • Emese valóban egy ízig-vérig profi szakember! Emberi hozza állás, gyors igény felmérés megoldó képesség és precizitás amit munkája során tapasztaltam. Nem kérdés számomra, hogy ingatlan ügyeimet kire bízzam,. Köszönöm idejét és eddigi munkáját, és további sok sikert kívánok!

  L. György

  Ügyfél
 • Profi és gyors de legfőképp Emberi hozzá állás amit tapasztaltam Emese részéről. Rászolgált a bizalmamra! Ajánlani tudom, és fogom rokonaim, barátaim, ismerőseim számára. Köszönöm segítségét ezúton is!

  S. Károly

  Ügyfél
 • Rendkívül segítőkész, a munkáját maximálisan ismerő, nagy tapasztalattal bíró értékesítő. Remek ember!! Köszönöm Emese!

  T. Bocskor

  Ügyfél
gyémánt fokozat ingatlaninfo@premiumingatlanok.com+36 70 343 8250
Magyarország
Kapcsolat
© 2021 Széll Emese PRÉMIUM ÜGYFELEK PRIVÁT INGATLANOSA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram